Ny seger för A-laget

På söndagkvällen bortaslog A-laget Sannarp med siffrorna 2-4.

Åstorps framfart fortsätter, denna gången var det Sannarp som fick känna på Åstorps fart och tyngd. Med en omgång kvar av serien är det nu klart att Åstorp får med sig Trelleborg till Alltrean. Vid vinst på torsdag mot Tågaborg är även Åstorp seriesegrare något som givetvis Åstorp kommer ge allt för att vara. Efter torsdags matchen blir det också klart vilka andra lag som kommer spela i Alltrean.

Matchen i går var som dom flesta matcher Åstorp spelat under säsongen, man jobbar sig in i matchen och med hög fart och press, som till sist tar musten av motståndarna. Sannarp, som har ett ganska rutinerat lag bjöd upp till kamp i början av matchen men Åstorp gör ett mycket bra jobb med att styra ut dom i sarg hörnorna. Första perioden slutade 0-0.

I andra perioden fick Åstorp upp ångan och 4.54 tryckte Kim Persson in 0-1 efter en kontring. Cirka fyra minuter senare gjorde Jim Berglund 0-2 till Åstorp. Sannarp blev sedan ganska frustrerade, som blev till Åstorps fördel då Åstorp tog över matchen. 0-2 slutade perioden.

7.49 in i sista perioden gjorde Jesper Samela 0-3 till Åstorp i powerplay. Sannarp gjorde sen en reducering till 1-3 även det målet kom i powerplay. Jimmy Ekström var sedan nästa att näta för Åstorp, ett dragskott från blå letade sig in bakom Sannarps målvakt, hans första mål i Grizzly tröjan!! (måste kännas stort). Sannarp gjorde sista målet i matchen som blev till slutresultat 2-4.